Julia Freiberga

Big-registratie 59066419502

 

Ik ben ruim 25 jaar tandarts met Nederlandse en internationale ervaring. In 1995 ben ik afgestudeerd als tandarts aan Letse Medische Universiteit in Riga. In 2006 heb ik mijn Masterdiploma aan Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) behaald. De afgelopen jaren heb ik op drie continenten gewoond en gewerkt. Maar diep in mijn hart blijf ik nog altijd de buurttandarts, die zijn patiƫnten kent en als vrienden en familie beschouwt en behandelt. Bij wie je niet alleen voor een vulling komt, maar ook eventjes langs kan komen voor advies of goed gesprek.

Hier op Cruquiuseiland kreeg ik meteen een warm gevoel en ik werd hartelijk ontvangen. Ik heb er bewust voor gekozen om de praktijk vrij kleinschalig op te richten om aan iedereen voldoende aandacht en tijd te besteden. Naarmate Cruquius en de omgeving gaan groeien, hebben wij een vervolgplan voor uitbreiding.

Naast Cruquius ben ik werkzaam bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Jellinek in Amsterdam dat zorg verleent aan bijzondere patiƫntengroepen.

BIG registratie: 59066419502

AGB code 12101293